Min Computer er gået i stykker – HJÆLP! Ring 24 40 69 47
Get Adobe Flash player

Kvalitet hos os

Er alfa omega

For os betyder kvalitet ikke bare de varer man indkøber, men så sandelig også den service der er forbundet med købet. Det er jo ikke ligegyldigt hvad man skal bruge en pc til. Der vil altid melde sig udfordringer og spørgsmål som f.eks.:Asus

Hvad skal din nye computer kunne?
Hvad skal du bruge din nye computer til? Mail, netbank? e-boks? Spil?

Hvilke krav stiller du/I til den? Fysisk størrelse -lille, mellem? stor?  Bærbar? Tablet?
Hvad må den koste?

Der er mange spørgsmål man skal tage stilling til når man køber ny computer. Vi sælger ikke bare en pc for at sælge, lad de andre om det. Vi vil meget hellere servicere og give den bedste rådgivning og vejledning. Hvor DU/I så køber nyt- det er jo lige meget, bare vi ved at vi har gjort vores servicearbejde ordentligt.

Også med hensyn til reparationer lægger vi vægt på service, hvilket betyder at vi vil yde vores bedste, og mere til, for at få netop din PC til at fungere igen efter et nedbrud. Men hvad koster det så?

Ja lige netop. Her går vi ind og ser på, hvad det vil koste at reparere din pc, råder og vejleder dig i processen. Måske er det en overvejelse værd at indkøbe en ny computer – måske bruger du den ikke så tit, så hvad skal der så ske??? Vi er til for dig!