Min Computer er gået i stykker – HJÆLP! Ring 24 40 69 47
Get Adobe Flash player

Det siger vores kunder

 

 

 

Det siger vores kunder

 • It compuservice har været en fantastisk god hjælp for mig og min familie indtil flere gange. Rigtig god faglig hjælp og god service. Og Kristian kommer med gode råd og hjælp til akutte problemer. Mange gode stjerner herfra.

  • Tak for den positive respons. Det varmer altid at få god omtale. Så ser frem til at kunne betjene jer igen

 • Sad lige med et problem på min computer, så skrev lige en gang til IT-Compuservice og meget kort efter blev jeg ringet op og kom i kontakt med Kristian Friis. Blev så guidet på en meget nem og hjælpsom måde. ingen stress eller noget. Kristian fik fixet mit problem hurtigt og jeg er mere end tilfreds, super kundeservice man får her !
  Kan klart anbefale IT-Compuservice til dig som står med et akut problem som irritere dig, eller i det hele taget bare hvis noget ikke lige fungere.
  Der er det her simpelthen bare service på top niveau, igen mange tak for den gode hjælp! Kristian Friis.

  • Tak for den positive respons og den gode omtale. Jeg skal gøre hvad jeg kan for at hjælpe hvor det er mig muligt.

 • Jeg har brugt Kristian Friis fra IT-Compuservice til opsætning af printere, netværk samt råd og vejledning generelt i forbindelse med indkøb af PCere. Jeg må sige, at jeg har været ovenud tilfreds med såvel pris, samt rådgivning og de tekniske installationer, der bare virker.
  Jeg kan kun anbefale IT-Compuservice.

  • Takker for den gode omtale, og glæder mig til at betjene dig igen.

   Med Venlig Hilsen
   Kristian

 • I forbindelse med at Kristian Friis Dæmningen, Nr.Broby har
  været behjælpelig med fejlfinding på min computer, skal jeg hermed udtale min
  største tilfredshed med arbejdet. Jeg har især hæftet mig ved den hurtige og
  sikre behandling af problemerne og kan takke ham for at min computer i dag
  virker perfekt.

 • Vi har købt 2 computere hos Kristian Friis IT-Compuservice, en bærebar og en
  stationær. Vi fik en rigtig god vejledning om, hvad vi skulle købe, vi fik dem
  begge leveret klar til brug, det er dejligt, har der været problemer så har vi
  bare ringet til Kristian, hvis han ikke kan klare det over telefonen
  så kommer han lige forbi, det er lækkert, det gør de altså ikke fra Elgiganten,
  Bilka eller hvor man nu køber computere. Det eneste minus ved Kristian det er, at han snakker som et vandfald, man skal have god tid.

  • Tak for en god omtale her på siden. glæder mig over at kunne betjene jer til jeres tilfredshed.

   venlig Hilsen
   Kristian

   • Kristian Friis IT Compuservice har ved adskillige lejligheder serviceret klinikkens EDB udstyr på helt overbevisende måde.
    Med faglig dygtighed og godt overblik er problemer med netværk, printere og PC’er blevet løst på helt tilfredsstillende vis.
    Kristian har også i en overmåde presset situation løst fatal EDB nedbrud med stort engagement og viden og fået vores system på højkant igen…Og dette gjort som en selvfølgelighed mellem kl 20 og 23 !!!…. så vi igen “var kørende” fra næste dags morgen.
    Kristian Friis udviser- og har udvist- et helt igennem imponerende og meget usædvanligt højt serviceniveau.
    Firmaet kan på det varmeste anbefales.
    Venlig hilsen Poul Erik Brøchner, Nr Broby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.